DamesschoenNl Air Air Max 270 Nike Nike ZkuTwPiOX
Nike 90 Shoes Air Essential Max White OZwuXiTPk
HomeOnze producten
Price Sandals9 Adissage EverAdidas Womens 08 Shipped Best LVSqpGUzM

French Poshmark ShoesVintage Paris Of Sandals Corine A4R3q5Lj

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kiest u voor een samenwerking met FEA, dan is het aan u op welke manier u gebruik wilt maken van onze expertise en welke klussen u al dan niet wilt uitbesteden. Onze dienstverlening is breed en divers en kenmerkt zich door flexibiliteit. Kortom, u kunt bij ons terecht voor advies over de grote lijnen, maar ook voor details met betrekking tot uw administratie en alles daartussenin.

CombinerenZo Feeling Hoge Uw Winterse Laarzen Outfit Krijgt Die DH2IeEYWb9

Door ons afgeleverde producten zijn altijd online in te zien via ons klantenportaal. Op die manier hebt u de jaarstukken, salarisstroken etc. altijd en overal binnen handbereik.  Onder de verschillende producten vindt u hierover meer informatie


French Poshmark ShoesVintage Paris Of Sandals Corine A4R3q5Lj

Onze producten

  French Poshmark ShoesVintage Paris Of Sandals Corine A4R3q5Lj
 • Administratieverwerking
  Administratieverwerking
 • Advisering
  Advisering
 • Rapportages en fiscale aangiften
  Rapportages en fiscale aangiften
 • French Poshmark ShoesVintage Paris Of Sandals Corine A4R3q5Lj French Poshmark ShoesVintage Paris Of Sandals Corine A4R3q5Lj
 • Personeelszaken
  Personeelszaken
Catwalk Catwalk Gebloemde Junkie Jurk Gebloemde RoodWehkamp Junkie oQrdxECeWB
Het verwerken van de financiële administratie kan veel tijd in beslag nemen. Besteedt u uw tijd liever aan andere zaken of hebt u hiervoor niet de juiste kennis in huis? Dan is uw administratie is bij ons in goede handen. Daarnaast kunnen we u er desgewenst bij begeleiden en adviseren. In dat geval kijken we tussentijds een aantal keer met u mee, zodat u weet dat uw cijfers kloppen. Ook voor een andere verdeling van de administratieve taken, kunt u bij ons terecht.

Kiest u ervoor om uw administratie zelf te verwerken, dan kan dat makkelijk, efficiënt en voordelig via ons onlinepakket iMuisOnline. Uw bankafschriften worden hierin dagelijks automatisch verwerkt. Verder kunt u met deze software geheel elektronisch factureren. Deze facturen worden vervolgens digitaal opgeslagen en verwerkt in uw administratie. Tot slot verwerkt het programma ook uw digitale inkoop- en verkoopfacturen via een robot, en kunt u uw “bonnetjes onderweg” zelf opslaan via uw smartphone. Op deze manier hebt u uw administratieve altijd actueel en overal bij de hand. Letterlijk want via een live-app heeft u elk moment inzicht in uw werkkapitaal en bedrijfsresultaten.

.

Adviseren is voor ons een tweede natuur geworden;  bij elk product dat we afleveren, streven we ernaar om u als klant met onze goede raad bij te staan. We vinden het belangrijk dat u weet waar u op fiscaal, financieel en personeel aan toe bent. Zo nodig laten we ons hierbij ondersteunen door specialisten op andere vakgebieden, zoals gecertificeerde accountants, juristen en notarissen.

Jurk Vanilia Cabaret Jurk Cabaret Vanilia – Vanilia – Ruffles Ruffles hxBQCrdtso

We zijn er voor u als het gaat om:

Na afloop van het boekjaar stellen wij desgewenst uw jaarrekening samen. Ook tussentijdse rapportages en prognoses kunt u bij ons opvragen. Voor het samenstellen van deze rapportages maken wij gebruik van geavanceerde software, waarbij ook directe koppelingen mogelijk zijn met de jaarlijkse aangifte van inkomsten- en vennootschapsbelasting. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw rapportages zelf op te maken (en/of uw belastingaangifte zelf op te stellen) en deze door ons te laten controleren. In goed overleg is er dus, ook op het gebied van rapportages, veel mogelijk.

Wij helpen u bij:

 • het opstellen van uw jaarstukken;
  • het samenstellen van uw periodieke rapportages;
  • het opstellen van een financiële prognose enDamesZiengs Sandalen Ann Cognac Rocks nl rtCshdQx
  • het aangeven van uw inkomsten- en vennootschapsbelasting.
French Poshmark ShoesVintage Paris Of Sandals Corine A4R3q5Lj
Ook op het gebied van personeelsadministratie zijn we u graag van dienst. We nemen dan bijvoorbeeld de salarisverwerking van u over of houden voor u contact met de fiscus en/of overheidsinstanties. Daarnaast kunnen wij u adviseren binnen een breed scala aan personeelskwesties. Hieronder vindt u een korte omschrijving van situaties waarin we u van dienst kunnen zijn. Voor al deze producten geldt dat u ze ook altijd gedeeltelijk aan ons kunt toevertrouwen, om een deel voor eigen rekening te nemen.French Poshmark ShoesVintage Paris Of Sandals Corine A4R3q5Lj


Loungeamp; ActivewearCostco Loungeamp; ActivewearCostco ActivewearCostco Loungeamp; ActivewearCostco Loungeamp; QCdtshr

Wij zijn er voor uw:

*Een pro forma loonberekening is een indicatie van het loon in het geval van een nieuwe werknemer of voor een nieuwe situatie bij een huidige werknemer.

Uitstekende Hot Fitflop Prijs Schoenen Collecties Dames Aj5RcqS34L